Bilreklame står stadig skarp efter fem år i vejr og vind

6. september 2022

Da Nonbyes grafiker Jønne Rantzau mødte ind på arbejde i sidste uge kom en kunde fra JDE Professional kørende i en van med et flot kaffemotiv folieret på bilen. Kunden havde ved et uheld bakket den ene bagdør i stykker, og manglede nu et folieprint til den udskiftede dør.

”Det viste sig, at bilen blev hel-folieret her hos os for fem år siden,” fortæller Jønne. ”Da det nye stykke folieprint blev monteret kunne vi se, at den gamle folie ikke var falmet. Alt så spritnyt ud. Fedt vi havde gemt printfilen og kunne finde den frem i en ruf. Den matchende fuldstændig den gamle, og kunden kunne med stor tilfredshed køre fra Odder i en flot hel-folieret bil.” 

Et par af fordelene ved bilreklame

Høj synlighed
Mange kreative designmuligheder
Lav kontaktpris
Kræver ingen vedligeholdelse (kun bilvask)

Reklame på biler laves på selvklæbende folie, som printes eller udskæres. Kvalitetsfolier er udviklet til at kunne tåle de fleste stresspåvirkninger lige fra vaskehaller til benzindryp og bilgasser.

Nonbye kan hjælpe med at udarbejde det helt rigtige design til jeres reklame på biler, som understøtter den visuelle identitet. Vi har en database med alle tilgængelige bilmodeller og kan tilpasse layoutet specielt til jeres behov.

Den bedste folie er også miljøvenlig

Vi rådgiver jer også om det rigtige folievalg og montering.

Nonbye er således den eneste producent i Danmark, som kan yde den maximale 3M MCS-garanti på det totale slutprodukt.

Vi printer i miljøvenlig PVC-fri folie (med UV-farver godkendt af legetøjsindustrien og kan opfylde de strengeste krav til miljø og sikkerhed)