Bilfoliering af theDudes Volvo Amazon fra 1967

2. marts 2022

Rally teamet theDudes, med Jens Madvig Holm og Adam Liljerum i bilen, er med i Baltic Sea Circle 2022, som er det nordligste – og koldeste – velgørenhedsløb i verden. Løbet startede i Hamborg den 20. februar og går tur/retur til Nordkap. Den samlede distance på 7.500 km skal tilbagelægges på 16 dage.

Turen går gennem 10 lande og undervejs svinger temperaturen fra +10 til -25 grader. theDudes er retur i Hamborg den 7. marts.

”Vi glæder os rigtig meget til turen og hele oplevelsen med løbet gennem 10 lande,” siger Jens Madvig Holm. ”Samtidig samler vi også ind til ”kræft er ikke for børn”.
Vi er super glade for den flotte bilreklame Nonbye har lavet til vores smukke Volvo Amazon. Den har netop fået det udtryk, vi havde drømt om.”

Et par af fordelene ved bilfoliering

• Høj synlighed
• Mange kreative designmuligheder
• Lav kontaktpris
• Kræver ingen vedligeholdelse (kun bilvask)

Reklame på biler laves på selvklæbende folie, som printes eller udskæres. Kvalitetsfolier er udviklet til at kunne tåle de fleste stresspåvirkninger lige fra vaskehaller til benzindryp og bilgasser.

Nonbye kan hjælpe med at udarbejde det helt rigtige design til jeres reklame på biler, som understøtter den visuelle identitet. Vi har en database med alle tilgængelige bilmodeller og kan tilpasse layoutet specielt til jeres behov.

Den bedste bilfoliering er også miljøvenlig

Vi rådgiver jer også om det rigtige folievalg og montering.

Nonbye er således den eneste producent i Danmark, som kan yde den maximale 3M MCS-garanti på det totale slutprodukt.

Vi printer i miljøvenlig PVC-fri folie (med UV-farver godkendt af legetøjsindustrien og kan opfylde de strengeste krav til miljø og sikkerhed)