Bæredygtigt folievalg til Norlys biler

13. januar 2021
Bildekorationer på Norlys' varevogne

Foliering understøtter Norlys brand

Den grønne omstilling og dét at reducere miljøbelastningen står højt på dagsordenen hos både Norlys og Nonbye, hvilket var en af de primære årsager til Norlys valg af Nonbye, som leverandør af bilreklame.

“Derfor har det også været en selvfølge for os at vælge den mere bæredygtige PVC-fri folie til denne opgave,” siger projektleder Heidi Blaabjerg fra Norlys. ”Vi har arbejdet tæt sammen med Nonbye i både fase 1 og fase 2 med foliering af de 208 biler. Vi har haft en meget åben dialog og spillet hinanden bedre i hele processen.”

Nogle af fordelene ved autofoliering

  • Høj synlighed
  • Mange kreative designmuligheder
  • Lav kontaktpris
  • Kræver ingen vedligeholdelse (kun bilvask)

Reklame på biler laves på selvklæbende folie, som printes eller udskæres. Kvalitetsfolier er udviklet til at kunne tåle de fleste stresspåvirkninger lige fra vaskehaller til benzindryp og bilgasser.

Nonbye kan hjælpe med at udarbejde det helt rigtige design til jeres reklame på biler, som understøtter den visuelle identitet. Vi har en database med alle tilgængelige bilmodeller og kan tilpasse layoutet specielt til jeres behov.

Vores folie er også miljøvenlig

Nonbye rådgiver om det rigtige folievalg og montering på bilerne.

Vi printer i miljøvenlig PVC-fri folie (med UV-farver godkendt af legetøjsindustrien og kan opfylde de strengeste krav til miljø og sikkerhed).

Nonbye er den eneste producent i Danmark, som kan yde den maximale 3M MCS-garanti på det totale slutprodukt.