Bæredygtigt folievalg og effektiv montage
22. juni 2021
Accom Byg A/S fik i foråret dekoration på 10 håndværkerbiler hen over en weekend. Nonbye var med hele vejen fra rentegning af dekorationerne, til produktion på bæredygtigt 3M folie, afmontage af eksisterende folie og montage af den nye.
”Nonbye har arbejdet super effektivt og fået tilrettelagt montagen, så vores håndværkere ikke skulle undvære deres biler i hverdagen,” fortæller Rasmus Vesterbye fra Accom Byg A/S. ”Vi er super godt tilfredse med de nye dekorationer af vores biler og med samarbejdet med Nonbye.”

Et par af fordelene ved bilreklame

  • Høj synlighed
  • Mange kreative designmuligheder
  • Lav kontaktpris
  • Kræver ingen vedligeholdelse (kun bilvask)

Reklame på biler laves på selvklæbende folie, som printes eller udskæres. Kvalitetsfolier er udviklet til at kunne tåle de fleste stresspåvirkninger lige fra vaskehaller til benzindryp og bilgasser.

Nonbye kan hjælpe med at udarbejde det helt rigtige design til jeres reklame på biler, som understøtter den visuelle identitet. Vi har en database med alle tilgængelige bilmodeller og kan tilpasse layoutet specielt til jeres behov.

Den bedste folie er også miljøvenlig

Vi rådgiver jer også om det rigtige folievalg og montering.

Nonbye er således den eneste producent i Danmark, som kan yde den maximale 3M MCS-garanti på det totale slutprodukt.

Vi printer i miljøvenlig PVC-fri folie (med UV-farver godkendt af legetøjsindustrien og kan opfylde de strengeste krav til miljø og sikkerhed)