Autofoliering – Beskyt firmabilen mod slitage

1. april 2022

Vores marketingchefs bil var oprindeligt sort. Så blev den fuld-folieret med en flot alu folie (Mat Gray Aluminium) og dekoreret med et par mindre Nonbye logoer i 3D udfræset i rustfrit børstet stål.

Den blev dermed en fin, kørende reklamesøjle for Nonbye, hvor vi opnår synlighed på en diskret måde med en kombination af en anderledes bilfarve samt de små eksklusive logoer.

I dag blev den fine alu-folie afmonteret, og bilen står med en skinnende flot sort lak, nu bilen skal sælges efter fire års tro tjeneste for Jan.

Der er rigtig mange fordele ved at foliere firmabiler – både når det handler om reklame 24/7 – og ikke mindst beskyttelse mod stenslag og øvrig slitage.

Et par af fordelene ved autofoliering

• Høj synlighed
• Mange kreative designmuligheder
• Lav kontaktpris
• Kræver ingen vedligeholdelse (kun bilvask)

Reklame på biler laves på selvklæbende folie, som printes eller udskæres. Kvalitetsfolier er udviklet til at kunne tåle de fleste stresspåvirkninger lige fra vaskehaller til benzindryp og bilgasser.

Nonbye kan hjælpe med at udarbejde det helt rigtige design til jeres reklame på biler, som understøtter den visuelle identitet. Vi har en database med alle tilgængelige bilmodeller og kan tilpasse layoutet specielt til jeres behov.

Den bedste autofoliering er også miljøvenlig

Vi rådgiver jer også om det rigtige folievalg og montering.

Nonbye er således den eneste producent i Danmark, som kan yde den maximale 3M MCS-garanti på det totale slutprodukt.

Vi printer i miljøvenlig PVC-fri folie (med UV-farver godkendt af legetøjsindustrien og kan opfylde de strengeste krav til miljø og sikkerhed)