Autofoliering af Falck Sygetransport

12. september 2019
Bildekorationer på Falcks biler - Nonbye

Nonbye har designet og produceret bilreklame til mere end 115 af Falck’s mange forskellige biler til sygetransport. Efterfølgende har vi stået for montering af folie på bilerne flere steder i landet – med tre montørhold på samme tid, da bilerne skulle stå klar i løbet af meget kort tid. Til opgaven valgte vi en kvalitetsfolie, som har maksimal holdbarhed og samtidig er let af demontere, når Falck ønsker at skille sig af med bilerne. Der kommer løbende nye biler til, og vores samarbejde fortsætter derfor også fremover.

Autofoliering har sine fordele

  • Høj synlighed
  • Mange kreative designmuligheder
  • Lav kontaktpris
  • Kræver ingen vedligeholdelse (kun bilvask)

Reklame på biler laves på selvklæbende folie, som printes eller udskæres. Kvalitetsfolier er udviklet til at kunne tåle de fleste stresspåvirkninger lige fra vaskehaller til benzindryp og bilgasser.

Nonbye kan hjælpe med at udarbejde det helt rigtige design til jeres reklame på biler, som understøtter den visuelle identitet. Vi har en database med alle tilgængelige bilmodeller og kan tilpasse layoutet specielt til jeres behov.

Vores autofoliering er miljøvenlig selvfølgelig

Vi printer i miljøvenlig PVC-fri folie (med UV-farver godkendt af legetøjsindustrien og kan opfylde de strengeste krav til miljø og sikkerhed).

Nonbye er den eneste producent i Danmark, der kan yde den maximale 3M MCS-garanti på det totale slutprodukt.