Autofoliering gør Atlytix Racing klar til Legends Car Cup

13. april 2022
Fuldfoliering for Legendcar - Nonbye

I Legends Car Cup køres i biler som er 5/8 størrelse af de originale amerikanske racerbiler fra 30’erne. Under det legendariske udseende ligger en ny special bygget racerbil, som er bygget til god speed og underholdende løb.

Business Intelligence virksomheden Atlytix har sendt deres CEO og parter René Dueholm ud og køre med i Legends Car Cup under det rutinerede team TMS-racing. Renés flotte bil er folieret i samarbejde med Nonbye.

Første løb bliver til maj på Padborg Park. God fornøjelse herfra.

 

Et par af fordelene ved autofoliering

• Høj synlighed
• Mange kreative designmuligheder
• Lav kontaktpris
• Kræver ingen vedligeholdelse (kun bilvask)

Reklame på biler laves på selvklæbende folie, som printes eller udskæres. Kvalitetsfolier er udviklet til at kunne tåle de fleste stresspåvirkninger lige fra vaskehaller til benzindryp og bilgasser.

Nonbye kan hjælpe med at udarbejde det helt rigtige design til jeres reklame på biler, som understøtter den visuelle identitet. Vi har en database med alle tilgængelige bilmodeller og kan tilpasse layoutet specielt til jeres behov.

Den bedste folie er også miljøvenlig

Vi rådgiver jer også om det rigtige folievalg og montering.

Nonbye er således den eneste producent i Danmark, som kan yde den maximale 3M MCS-garanti på det totale slutprodukt.

Vi printer i miljøvenlig PVC-fri folie (med UV-farver godkendt af legetøjsindustrien og kan opfylde de strengeste krav til miljø og sikkerhed)