Anderledes bygninger stiller særlige krav til wayfinding
30. juni 2021
Plantegning til udarbejdelsen af wayfinding til Comwell Copenhagen - Nonbye
Comwell Copenhagen Portside er en spændende og lidt anderledes bygning, hvor Arkitema Architects har ladet sig inspirere af havnens historiske pakhuse. ”Derfor var vi på udkig efter en samarbejdspartner, som netop kunne løse denne lidt særlige wayfinding-opgave. Her har Nonbye vist sig at være det helt rigtige valg,” fortæller Comwells Brand Manager Linn Nielsen.

Nonbyes design- og marketingchef Jan Graus Sørensen har haft en væsentlig rolle i planlægningen af wayfinding på hotellet. ”Det er væsentligt at skilte tilpas uden at overskilte,” fortæller Jan Graus Sørensen. ”Derfor har jeg gjort meget ud at nærlæse etagetegningerne og gå ture rundt på hotellet for at skabe et overblik over hotellets faciliteter, og hvilke ”ruter” en gæst typisk vil gå.

Det har været altafgørende for Comwell, at Nonbye er kommet med stor fleksibilitet og forståelse for, at planer kan ændre sig med kort varsel. ”Deres indstilling har været medvirkende til, at vi er nået rigtig godt i mål. Det er fantastisk også at opleve deres store involvering.” fortæller hoteldirektør Chren Vilander Thomsen.

Få mere inspiration ved at læse hele casen. 

Et par af fordelene ved wayfinding

  • Være synlig uden at skræmme omgivelserne
  • Spare tid hos jeres medarbejdere, da jeres besøgende nemt selv finder deres destination 

Hos Nonbye har vi stor erfaring med at designe en gennemtænkt wayfinding. Jo før vi kommer med i jeres proces, jo bedre kan vi hjælpe jer. Vi starter oftest ud med at identificere, hvordan I ønsker de besøgende skal opleve rejsen rundt i jeres virksomhed, hvad de besøgende kommer for, hvordan de bedst hjælpes og hvad der typisk går galt. 

Hvad koster wayfinding?

Wayfinding kan udformes på mange måder, og prisen kan derfor variere meget. Følgende faktorer har indflydelse på den endelige pris:

  • Design
  • Størrelse og antal
  • Materialer
  • Antal skilte
  • Kompleksitet

Vi er ISO 9001 & 14001 certificeret