AGF og Nonbye forlænger samarbejdet

18. juni 2019
AGF og Nonbye forlænger samarbejdet - Nonbye

Hvorfor stoppe en god ting? Det er tankegangen bag den forlængelse af partnerskabet mellem AGF og Nonbye, hvor Nonbye også de næste to år er Guldpartner i AGF

Nonbye startede tilbage i 2013 som bronzepartner i AGF og allerede efter to års samarbejde blev samarbejdet løftet til det guldpartnerskab, der nu er blevet forlænget.

Glæde hos AGF

I AGF er der glæde over, at Nonbye har fundet anledning til at fortsætte samarbejdet.

“Nonbye er et godt eksempel på, hvad en virksomhed kan få ud at blive en del af vores netværk og af et samarbejde med AGF. Sponsoratet er tegnet både med hjernen og hjertet, og det er altid et godt udgangspunkt for et samarbejde. Det er en stor tilfredsstillelse, at virksomheden har haft et stort udbytte af sponsoratet og har oplevet, hvordan eksponering, markedsføring og netværk gennem AGF giver positive resultater og altså også grobund for at fortsætte samarbejdet – det er vi i sagens natur rigtig glade for,” siger adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen.

Det er således både eksponeringsmulighederne i et samarbejde med AGF og det stærke netværk, der har givet Nonbye så meget værdi, at de nu har sat signatur under en aftale for to år mere.

Branding og netværk

”Efter vi har været med i nogle år, kan vi se, at vi får virkelig meget ud af samarbejdet. Vi bruger blandt andet sponsoratet til at brande vores virksomhed endnu mere, og vi kan se, at den eksponering, vi får via AGF, har en positiv effekt på kendskabet til Nonbye. Samtidig får vi mange nye kontakter, som er med til at åbne døre til spændende nye forretningsmuligheder,” fortæller Per Nonbye  og fortsætter: ”AGF er en professionel og seriøs samarbejdspartner som både sportsligt og organisatorisk er på rette vej – og den rejse vil vi også gerne fortsætte med at bakke op om.”